Människan i västern

Jag ska hämnas del 3

2010-09-07 04:25 #0 av: EvaG

Vaknar vid min lägerplats och känner mig utvilad och förväntasfull. Nu är det snart dags för den slutliga hämnden på dem som dödade mina föräldrar och brände ner vår gård.

100_2699.jpg

Jag tänder en liten eld för att koka kaffe. Medan jag väntar på att kaffet ska bli varmt tänker jag tillbaka på när jag kom till Painted Rock, den staden i Arizona där mina föräldras mördare skulle finnas. Jag kände igen tre av dem. De satt på saloonen och drack. Måste komma på ett sätt att få tag på en av dem så han kunde berätta vad de övriga tre var.

Hur katten skulle jag lyckas med det utan att få de andra på mig på en gång. Jag får använda en kvinnans främsta vapen. Först och främst hyrde jag ett rum på hotellet. Sedan gick jag till saloonen med översta knapparna uppknäppta på blusen. Satte mig i knät på den som satt ytterst och klappade honom sensuellt på kinden. Sedan viskade jag i hans öra att jag rest långt och ville ha honom.

Han följde med till mitt hotellrum. Väl där drog jag min revolver och sa åt honom att berätta var de andra tre kumpanerna fanns. Han skrattade åt mig. Jag slog honom i ansiktet och han började blöda från näsan. Det räckte, så ynkling var han när han själv råkade illa ut, för han talade om att deras ledare och två andra var i Texas i en stad som hette Swallow Creek.

Oj kaffet kokar och här sitter jag och drömmer. Häller upp en kopp, men det måste svalna och jag faller tillbaka till Painted Rock.

När jag fått uppgifter från skurken slappnade jag av och det var ödesdigert. Jag hann inte se jag bara kände hans knytnäve mot min haka. Jag föll som en klubbad oxe pladask ner på rygg. Lyckades rulla runt på mage, sedan löd kroppen mig inte längre. Jag var mer eller mindre helt borta.

100_2697.jpg

När det började klarna i huvudet satt han där på en stol med min revolver i handen och glodde hungrigt på mig. Nu visste jag att han skulle göra med mig som hans ledare gjorde med min mor. Jag vände sakta på mig. Det klarnade mer och mer. Jag började knäppa upp blusen och han tittade storögt på öppningen. Då sparkade jag till med fötterna och han tappade revolvern.

Jag fick tag på kniven i bältet och stack den rakt in, med all kraft jag hade, i hans mellangärde. Han sjönk ihop på golvet, men började resa sig upp. Jag stack kniven gång på gång i hans rygg tills han låg orörlig. Jag tittade på honom och vände mig sedan om och spydde och satte mig på sängen gråtande.

Jag bet ihop och tvättade av mig. Sedan gjorde jag mig i ordning för att ta de andra två. Jag gick tillbaka till saloonen och ropade på dem utifrån gatan...

Detta var del 3 av "Jag ska hämnas". Del 2 finns här och del 1 här. Del 4 kommer någon gång i framtiden.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2010-09-07 13:29 #1 av: JanGBG

CoolDe var grejor deTungan ute Den bruden vet av att använda sig av alla vapen som hon har tillgång till!

SkrattandeI en samuraj film som hette "RAN" (kaos/krig) så använde sig en kvinna av liknande trix, men det var ingen ynklig bandit utan en topp tränad samuraj som åkte dit och fick kniven på strupen.

 

Anmäl
2010-09-07 16:02 #2 av: Leffe

Ja nu har hon fem skurkar kvar om jag räknat rätt

Anmäl
2010-09-08 10:07 #3 av: Tatsja

Spännande värre. Väntar otåligt på fortsättningen

Väl mött, Tatsja

Du tittar väl in på Fotboll iFokus?

Anmäl
2010-09-08 13:07 #4 av: JanGBG

ObestämdHar ni tänkt på en sak? När män gråter då har dom gett upp! När kvinnor gråter så är dom mitt upp i kampen!

Den här saken har jag sett så många gånger i mitt yrkes liv. Har varit arbetsledare för både män och kvinnor, tycker dom är lika bra eller dåliga dom behöver bara behandlas olika. Men man kommer längst om man försöker se till den individ personen är både med män och kvinnor. 

Anmäl
2010-09-12 17:05 #5 av: Bettan

#4 Det stämmer detta med gråten.

Det som skrivs i artikeln om att hon använde kniv så är en smidig kniv ett bättre vapen än en tung pistol i närkamp för en desperat och panikslagen kvinna.

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl
2010-09-12 18:57 #6 av: JanGBG

Ja, kanske de! En typ av försvarsvapen som ofta omnäms bland "damerna på salonerna" är ju "Pusher dagger".

Knivens kavel sitter som ett handtag tvärs en small rund stång och ett blad som bara är några centimeter.

Man håller handtaget inne i handen stången går ut mellan fingrarna och så bladet, när man ligger i under läge och är så nära att man inte kan hugga, så ger ju handtaget tillräckligt med kraft att just "Sticka".

Dom var ofta vacker dekorerade med ben och pärlemo skaft, baljorna var ofta gjorda så att man inte såg att det var en kniv, dom bars ofta i ett vakert band om halsen eller försedd med en klämma för att bäras i strumpebandet .

Vill ni se några bilder på just dessa vapen så rekomenderas boken" The Peacmakers, Arms and Adventurs in the American West"

Anmäl
2010-09-12 21:09 #7 av: Bettan

Då ska jag ge mig iväg till biblioteket

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl
2010-09-13 01:52 #8 av: Gittan

Väntar med spänning på nästa del.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2010-09-13 14:18 #9 av: JanGBG

ObestämdJa, det där med kniven var ju häftigt, men nu får hon nog ta fram puffran när hon ropar ut två stycken på en gång!

Anmäl
2010-09-15 02:20 #10 av: EvaG

Jodå det blir pang pang i nästa del och där visar jag att jag är ganska feg.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2010-09-15 10:50 #11 av: JanGBG

ObestämdNjaaaa! Vem vad det som sa "Det är dom fega som överlever,varför kämpa en strid som man förlorar, bättre fly och komma tillbaks och vinna en annan dag!"

 

Jag tror det var Fredrik den Store , men är inte säker

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.